Merhabalar aracım Derbi STX 150. Sorun şu gidonu sağa ve sola çevirdiğimde elektrik kesiyordu. Arızayı buldum. Aküden gelen + kablosu kopmuş. Köprüleme yaptım daha sonra elektrik komple kesildi. Kontakta Hiç Elektrik Yok, Ne farlarda ne de marj motoruna elektrik gitmiyor. Bu sorun neyden kaynaklanmış olabilir. Motorun neresine bakmam gerek.
Merhabalar, aracın sigorta şemasını internetten edinin. bahsettiğiniz durum sigorta atması gibi geldi. bazı donanımlar direk 12v değil direnç ile v düşürülerek 5v gibi voltajlarda çalışır. direk bağlantı ç.ekildiğinde sigorta atar. bir sigorta kontrolü yapın
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
İnternetten baktığım kadarıyla dediğiniz şemayı bulamadım yine de bu modele yakın motorsikletlerin şemasına ulaşabilirsem bakacağım. İlginize teşekkür ederim.
sonucu yine yazarsanız benzer sorunlar yaşayanlara örnek olur bekleriz.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Merhabalar sorunu çözdüm. Sorun kontaktaymış. Kontak anahtarını söküp bakırlarını alkol ve ince zımparayla temizledim motosiklet çalıştı. İlginize teşekkür ederim.
Merhabalar sorunu çözdüm. Sorun kontaktaymış. Kontak anahtarını söküp bakırlarını alkol ve ince zımparayla temizledim motosiklet çalıştı. İlginize teşekkür ederim.
çözüldüğüne sevindim. nedenini ve çözümünü yazdığınız için de teşekkürler, benzer sorun yaşayanlara faydalı olacaktır