Forum / Soru Cevap
herkese iyi günler yıllardır kullandığım honda civic arabam bu yıl böyle bir sorun yapmaya başladı arabadan iniyorum markete girip geri geldiğimde araba marş basmıyor akü takviyesiyle çalıştırmak zorunda kalıyorum bir sürü ustaya gittim kaçak var diyip düzelttiler , durduk yere akü bitmesi sorunu var, son bir aydır olmuyordu bu ay yine olmaya başladı sizce sorun konjektörde olabilir mi
Merhabalar, akü kendi kendine bitiyor ise ilk akla gelen kaçaktır. Orada sorun yok ise şarj akımı kontrol edilir, onda da sorun yoksa akü voltaj akımı akla gelir, mutalaka bunlardan birinde sorun vardır. bu kontyrollerin nasıl yapılacağını da bir videoda anlatmıştık o video linkini de aşağıda bırakıyorum bir göz atmanız faydalı olur Talha bey : https://youtu.be/h8rP0dLi4qU
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Merhabalar. 2011 model peugeot 5008 aracim var. Arac ilk calismadiginda oncelikle akü değişimi yaptim. Takilan aku 3 hafta sonra calistirmama sorunu yasatti. Bu sekilde 4 adet ayni marka ve 5. olarak da farkli marka aku kullandim. Hepsinde de ayni sorunu yasadim.
Problem aku degisiminden yaklasik 3 hafta sonra basliyor. sabah araba calisiyor. 5-10 dakikalik bir yola gidiyorum. Gittigim yerde kontagi kapatip 10 dakika isimi hallediyorum. Geri geldigimde kapilari acinca park freni arizasi, abs arizasi, stop yazisinin cikmasi ile karsilasiyorum. Kontagi acip marsa basinca da ekran isiklari yanip sonuyor, farkli ariza lambalari yakiyor. Sonra takviye olmadan arac calismiyor. Takviyeden sonra da birkac gun sonra benzer sekilde gun icinde 2. ya da 3. kontagi kapattigim noktada arac kaliyor.
Sorunumun giderilmesi icin bilginize ihtiyacim var. Yardimci olmanizi rica ediyorum.
Merhabalar. 2011 model peugeot 5008 aracim var. Arac ilk calismadiginda oncelikle akü değişimi yaptim. Takilan aku 3 hafta sonra calistirmama sorunu yasatti. Bu sekilde 4 adet ayni marka ve 5. olarak da farkli marka aku kullandim. Hepsinde de ayni sorunu yasadim.
Problem aku degisiminden yaklasik 3 hafta sonra basliyor. sabah araba calisiyor. 5-10 dakikalik bir yola gidiyorum. Gittigim yerde kontagi kapatip 10 dakika isimi hallediyorum. Geri geldigimde kapilari acinca park freni arizasi, abs arizasi, stop yazisinin cikmasi ile karsilasiyorum. Kontagi acip marsa basinca da ekran isiklari yanip sonuyor, farkli ariza lambalari yakiyor. Sonra takviye olmadan arac calismiyor. Takviyeden sonra da birkac gun sonra benzer sekilde gun icinde 2. ya da 3. kontagi kapattigim noktada arac kaliyor.
Sorunumun giderilmesi icin bilginize ihtiyacim var. Yardimci olmanizi rica ediyorum.
merhabalar benzer bir konuu oldugu için buraya taşıdım mesajınızı. öncelikle akü voltajı, şarj akımı ölçümü yapın, şarj akımı normal ise akü kaçak kontrolü öneririm. illa ki bir yerde kaçak vardır durduk yere akü bitmesi sorunu kendi kendine olmaz.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Merhabalar. Yonlendirmeniz icin tesekkurler. Daha once aku kontrolu ve sarj olcumu yaptirdigimda normal deyip gonderdiler. Bugun bir elektrik ustasina gittim. Kacak olcumu yapti. Kizdirici rolesi ara ara takilma yapiyormus. Takili kaldiginda da 25 amper eneji cektigini gorduk. Roleyi degistirdik ariza gitti. Yanlis yaptigim nokta aku bitti degistirelim oldu. İlk sorun yasadigimda sizin gibi birisi once olcum yapalim sorun nedir diye yonlendirseydi belkide akuyu bile degistirmezdim.