Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Klima Kompresörüne Elektrik Gelmiyor Olabilir mi?

8 Gönderi
2 Kullanıcılar
4 Reactions
449 Görüntüleme
(@okan-karaman)
Daimi Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 21
Konuyu Başlatan  

Selamlar, klimanin alltan baktigimda iki kablosu kopuk disaridan sallaniyor gibi duruyor. Buradaki kablolar kompresor iciyle yada sibopuyla baglantiyi tamamen kaybetmis olabilir mi. Kompresor icine basit ve masrafsiz olarak tekrar baglanabilir mi? 

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

Merhabalar Okan Bey, Tabi ki, klima kompresörüne elektrik gelmiyor olabilir. O soket kısmı ve soketin önünde ve arkasındaki kablo aksamında kopma sallanma gibi şeyler varsa basit bir tamir ile kompresörü onarabilirsiniz. nasıl yapılacağını araç üzerinde anlattığımız videoda var. aşağıda link bıraktım ona bir göz atın. videodaki araçta da klima kompresör soketinin dibinden kablo kopmuş, bu nedenle klima kompresörüne elektrik gelmiyor. örnek olması adına videoya göz atmanız faydalı olacaktır. 

https://www.youtube.com/watch?v=CkrGc7jiMxM

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@okan-karaman)
Daimi Üye
Konuyu Başlatan  

Videoyu izledim. Sokette bir kopukluk yok. Soket yanindan iki tane daha kablo sallaniyor. Bu iki kablo kopuk gibi duruyor. Neden boyle anlam veremedim.

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin

@okan-karaman sallanan kablolarda soketle bağlantılı kablolar mı, instagramdan foto yada youtube'dan video atarsanız o kısmı bir görebilirsem daha net yardımcı olabilirim

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@okan-karaman)
Daimi Üye
Konuyu Başlatan  

Foto Yada video atacağım bugün size

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin

Tarafından gönderildi: @okan-karaman

Foto Yada video atacağım bugün size

tabi bekleriz Okan bey, instagram yada youtube'dan gönderebilirsiniz

Cevap VerAlıntı
(@okan-karaman)
Daimi Üye
Konuyu Başlatan  

Şu an aracımla alakalı daha önemli birşey var. O yüzden ilk önce onunla ilgili video atacağım.arac 2005 Citroen c4. 3 hafta önce egzantrik zincir çok ses yapıyordu. Egzantrik seti külbüratör kapak conta iticiler değişti. Enjektör revize edildi. Aracı kullanmaya başladım. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde silindir kapak tarafından yağ kaçağı olduğu ve Motor silindir kapak contası değişeceğini söylediler. Önemli değilse değişirmeyelim başka çözüm yoluna gidelim dedim. Yolda bırakabilir sürekli yağ su kontrolü gerekir değiştirelim dediler. Değişti. Aracı almaya gittim araçtan normalin dışında ses vardı ve daha ağır çalışıyordu. Sanki birşey vuruyormuş gibi traktör çapa motoru gibi sesler vardı. Araç sesi geçer 15 güne. Kullan tekrar gel oturacak dediler. Oradan çıktım. Bir iki tamirhaneye uğradım sadece Citroen vs bakan bir yer. Bu ses normal değil yaptırdığın yere götür bırak sesi kessinler dediler. Bende bıraktım düzeltin verin aracı dedim. Sizce ne olabilir? Video atıyprum birazdan youtube ve instadan. Yardımcı olursanız sevinirim.

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin

@okan-karaman 

bu konu ile alakalı olarak diğer açtığınız başlıktan ilerleyelim Okan bey, oraya cevap iletiyorum birazdan

Cevap VerAlıntı
Paylaş: