Forum / Soru Cevap
Selamünaleyküm hayırlı bayramlar. Aracımın 1 hafta önce V kayış ve gergilerini değiştirttim. 1 gün sonra v kayışından ses gelmesi sorunu başladı, şuan V Kayışından Gelen Ses büyük oranda gitti ama klimayı açınca aşağıya linkini bıraktığım ses oluyor. Klima devreden çıkınca ses kesiliyor, devreye girince ses geliyor. Gaz verdiğim zaman ses şiddetleniyor. Elimle yaptığım kontrolde ses direksiyon powerından geliyormuş gibi hissettim ama emin %100 emin değilim, hidrolik yağım tam. Eğer oradan geliyorsada klimayla bağlantısını çözemedim, direksiyon çevirmemin sese bir etkisi yok. Klima soğutması normal. Şimdiden teşekkür ederim. https://www.youtube.com/shorts/Hht9tYF272o
Merhabalar iyi bayramlar dilerim. Bu ses ne v kayışından ses gelmesi sorunu nede power sesi sorunu değil. Direk kompresör içindeki pistonlar arızalı gibi, yani sorun klimaaa kompresörü arızası gibi duruyor Tarık Bey,
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.