Forum / Soru Cevap
Merhabalar,
Benin sorunum maalesef çok uzun zamandır devam ediyor ve kime göstersem arabayı çözüm bulunamadı.
Öncelikle aracım Audi a3 sportback 1.6 tdi 2012 attraction model. Bu arabalarda kesinlikle ve kesinlikle yokuş kalkış desteği olduğunu biliyorum ve eminim. Daha önce aynı arabanın aynı modelinin sıfırı vardı bende ve yokuşta durduğumda araba kendini tutuyor 2-3 saniye sonra geriye kaçırıyordu ancak şuan ki ikinci elden aldığım aynı araçta bu yok!.. Araç yokuşta kendini direkt geriye atıyor...
Gösterdiğim ustaların hepsi bunda o özellik yok diyor anlatamıyorum aynısının sıfırı daha önce bende vardı ve geriye kaçırmıyordu bunda da olması lazım diyorum.
Aracımın mekaktronik kartı ve kavraması yeni değişti acaba bundan mıdır sorun desem de sıfır yapılmasına rağmen sorun devam ediyor.
Bana yardımcı olabilir misiniz? Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir..?
en basit çözümü, aracı orjinal yazılımı ile obd'ye bağladığınızda tüm donanımları listeler ve tek tek check edilebilir. orada zaten yokuş kalkış desteği var mı yok mu netleşecektir. ustalarla değil bilgisayarla çözüm arayın en iyisi 🙂
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
oto elektrikçi bilgisayara bağlayıp bu sistemin olmadığını söyledi ancak bu araçlarda hll holder dan ziyade içinde bulunan bir özellik bu. Yani bilgisayara bakarak göremeyebilirler diye düşünüyorum. Aynısının sıfırı 2012 a3 sportback 1.6 tdi vardı bende ve onda yokuştayken araç kendini 2-3 saniye tutuyor sonra salıyordu geriye. Bunda da olması lazım anlamıyorum.
unutmuşum yazmayı auto hold bu sistemin adı. yani 2012 a3 sportback lerde olması gerekiyor.
Öncelikle çoğu yerde orjinal yazılım kullanılmaz. delphi, hts250, hella gibi cihazlar vardır. Benim size önerdiğim direk orjinal yazılımı ile tesşhis yapılmasıdır. Orjinal olmayan yazılımlarda her donanıma ulaşmak mümkün olmayabiliyor
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.