Forum / Soru Cevap
Hocam aracım peugeot bipper 1.4 arabanın baskı balatası iyice sıyırmıştı değiştirdik akabinde vites te çok boşluk vardı komple vites kutusunu mekanizmayla değiştirdik şimdi şöyle bir sıkıntı var Araç 1. Vitese Zor Geçiyor ve tam geçmediği anlar oluyor zaten kavramayı yapınca hemen ses çıkarıyor bir gün şanzımanı dağıtcam diye korkuyorum Araç 1. Vitese Neden Zor Geçer, ne yapabilirim daha ben bu arabaya ? Teşekkürler şimdiden
Merhabalar Sefa Bey, Vites kutusunu mekanizmayla değiştirdik demişsiniz, komple şanzıman ve vites haalatı klavuz vs hepsi değişti mi? ona göre yazayım. bazen klavuz ve halatlar yüzünden Araç 1. Vitese Zor Geçiyor sorunu oluşur genelde. Ama değişenleri daha detyaylı yazarsanız Araç 1. Vitese Neden Zor Geçer daha detaylı yazabilirim.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci Hayır hocam sanırsam sadece vites alt kolu değişti plastik ve demirden oluşan bir parçaydı ben tam anlamıyorum ama eminim sadece o parça değişti başka birşey değişmedi.
@onlinetamirci Hayır hocam sanırsam sadece vites alt kolu değişti plastik ve demirden oluşan bir parçaydı ben tam anlamıyorum ama eminim sadece o parça değişti başka birşey değişmedi.
o zaman genelde halatlardan yapabiliyor Sefa Bey, Vites halatlarına ve klavuzlara bir baktırmanızı tavsiye ederim
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.