Forum / Soru Cevap
Aracım bmw 316ti compact sürekli hortum atıyor kelepçeleri sürekli genleşmedem dolayı kendini bırakıyor aracı devirli kullandığım günün sonunda park ederken su akıtıyor devirsiz kullandığım günün sonunda su sadece eksilmiş oluyor gözle görülür bir atma olmuyor conta yanık densede araçta bir performans kaybım yok yağ suya karışmıyor yağımda hiç eksilmiyor bu hortumların basınçlarının artması devirdaim pompasından olabilir mi ? yada termostatdan olabilir mi ? Basınç dediğim gibi sadece devirli kullandığım zaman artıyor sürekli su ekliyorum performans kaybım yok ama yolda bırakabiliyor bu durum beni uzun yolda hiç bi sorun yaşamıyorum sabit devirde kullandığım için cevap verirseni çok teşekkür ederim ankaradayım size ulaşmak istiyorum
öncelikle her conta yandığında perfroamsn kaybı tekleme görülür diye bir sabit durum yoktur. Anlattığınız soğutma sisteminde pozitif basınç artılı genelde conta yüzünden olur. silindirlerin ürettiği basınç soğutma suyuna karışır. hortumları şişirir patlatır. vs
ilk odak noktanız conta olsun. bir test kiti edinip kontrol edin. kompresör ölçümü yaptırın Uğur bey
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.