Forum / Soru Cevap
kötü olmuş geçmiş olsun, evet blok değişirken mecburen komple rektefe de edileceği için eski parçalar kullanılmayacak çoğu yenilenecektir.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Çok teşekkürler yine okuyanlara bilgi amaçlı son durumda yazarım. Kolay gelsim
Çok teşekkürler yine okuyanlara bilgi amaçlı son durumda yazarım. Kolay gelsim
Teşekkürler, geçmiş olsun
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci Merhabalar hocam araç motor bloğu ve çoğu parçası sıfır yapıldı. Motorda şu ana kadar herhangi bir aykırı ses yok. ama çok sık olmasada arada vıtes boştayken ve araba durdugunda rolanti dalgalanması oluyor ve yokuş çıkarken performansı yine çok iyi değil yokuşta düşüyor baya performansı. Öneriniz nedir?
Teşekkürler
ilk 1000 km rodaj süresidir. bu km zarfında araca çok yüklenmeyin yüksek devir çevirmeyin sakin kullanın. sorunlar bu km sonrasında hala mevcut olursa o zaman kontrol öneririz
Merhaba hocam benim motor yapıldı ve 1000 km yolda yapıldı. Arıza lambası yanıyor söndürüyoruz yine yanıyor usta lpgden olduğunu söylüyor. Birde araç ilk çalışma esnasında beş saniye kadar çalışıyor sonra rolanti sıfıra iniyor. Yani kalkış yapmazsam beş saniye içinde araç rolantisi sıfır oluyor boğuluyor. Ama bu sadece ilk çalışma anında oluyor. Bide çalıştırıp gittikten sonra boş viteste bekleyince arabada hafif sarsıntı oluyor sanki motor arabanın önünü biraz sarsıyor. arabanın yürümesinde falan hiçbir sorun yok. Ama biraz uzun yolda zorlandımı hemen arıza lambasıda yakıyor. acil bana cevap verirmisiniz(Araç benzin lpg sıralı. neredeyse bütün motor parçaları değişti blok komple değişti.)
@onlinetamirci yani sarsıntı derken ki kastım hocam böyle arabanın göğsünde düzensiz bir sarsılma oluyor vites kolu da aynı şekilde oluyor
Merhabalar, Bu aralar biraz yoğunuuz k. bakmayın. arıza kodları nedir onları bilmeden birşey diyemöeyiz lpg'den mi değil mi diye, belki stop etme vs onla bağlantılı da olabilir. Araç obd 'ye bağlanıp hata kodu alındı mı daha önce alındı ise kod neydi ona göre cevap yazalım
Şimdilik kodu bilmiyorum. Ama öğrenip yazacam üstte yazdığım araç ilk çalışma esnasında beş saniye kadar çalışıyor sonra rolanti sıfıra iniyor. Yani kalkış yapmazsam beş saniye içinde araç rolantisi sıfır oluyor boğuluyor. Ama bu sadece ilk çalışma anında oluyor. Bide çalıştırıp gittikten sonra boş viteste bekleyince arabada hafif sarsıntı oluyor sanki motor arabanın önünü biraz sarsıyor sorunu için bir fikriniz varmı ? Usta gaz kelebeği gövdesi ama yolda bırakmaz dedi rahat konuştu. Siz ne diyorsunuz