Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Egzoz içi kurum ve farklı cisim

2 Gönderi
2 Kullanıcılar
0 Reactions
276 Görüntüleme
(@carismaemr35)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

Herkese Merhabalar Öncelikle  Aracım Mitsubishi Lancer 1.8 114.000 km’de bugün araç ile uzun yoldan geldim 700 km civarı bazı yerlerde yüksek hıza çıktım 6000 devirlere çıktım eve geldiğimde egzoz kapkara kurum bağlamış gece telefon flaşı ile bakımca parlak parçalar mevcut araçta ne beyaz ne siyah duman atma mevcut.Lpg araca  hiç takılmadı acaba motor içini aşındırıp egzozdan piston gibi metal parçalar atarmı yardımcı olursanız çok mutlu olurum tüm bayramım zehir oldu şimdiden teşekkürler  İşaretlediğim yerlerde belli oluyor

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

Merabalar iyi bayramlar, anlattıklarınız egzoz içi dağılması gibi duruyor. parlak cizimlerde egzoz içindeki elyaf malzemeyi andırıyor anlattıklarınıza göre, egzozsu sallayın içinde kum varmış gibi ses var mı bir kontrol edin. ses var ise egzoz susturucusu değişmesi gerekecektir. Ses yok ise flexible kamera ile iç elyafını egzozcularda kontrol ettirmenizi öneririm.

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: