Forum / Soru Cevap
Merhaba 2002 civic ep2 aracım bugün kendi kendine gaz verip 5.000 6.000 devire kadar gaz verdi ve frenleri kitledi usta obd cihazına bağladı enjektör arızası gözüküyor dedi ve işeme var dedi youtube videonuza baktım düşük devirde kalır demişsiniz fakat araba bildiğiniz uçmak istiyorum diyordu sanki
anlatılanlara baktığımda enjektör değil gibi duruyor ama bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu acaba dostlar.
Merhabalar. Genellikle işeme varsa, o miktarda hava da alması lazım ki araç ateşlemeyi sağlayabilsin. Enjektör istediği kadar püskürtme yapsın hava alamadıktan sonra zengir karışıma düşer tekler boğulur çiğ yakıt atar yüksek devir yapmaması gerek.
Enjektör de arıza olabilir ama tek başına yüksek devir yapmaması gerek, rölanti valfi ve buğaz kelebeği adaptasyon kontrollerini de yaptırın efendim.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Aracımda Zengin karışımdan dolayı benzin yağa karışmış dediler. Buji yağ filtre ve müşür yeni. Hararet 90 geçince yağ lambası yanıyor. Gaz verince sönüyor. Yağ kalitesi bozulmuş. Enjektörde sıkıntı olabilir dediler. temizleme katkısı katıp denesem olurmu sizce