Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Jetta Tekleme Sorunu

6 Gönderi
2 Kullanıcılar
0 Reactions
1,307 Görüntüleme
(@cedi95)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 3
Konuyu Başlatan  

Ustam bende 2008 model 1.4 tsi 170 hp dsg otomatik jetta var tekleme sorunu vardı yüke bindiğinde tekleyip titriyordu 2 bin devri bulana kadar titreme tekleme yapıyor 1 bobin 4 buji değiştirdim bin kilometre sonra 4. Buji yine arıza verdi yine tekleme yaptı birazda bujide yağ vardı onu değiştirdim yaklaşık 300-400 km sonra yine aynı sorunu yaptı bujiyi söktüğümde yine yağ vardı aynı zamanda yağ da eksiltiyor sorunu tam olarak ne olabilir yardımcı olursanız yol gösterirseniz sevinirim hayırlı akşamlar.

Alıntı
Konu Etiketleri
(@gurbetci_nl)
Aktif Üye
Gönderi: 14

Merhaba mustafa bey iyi geceler kulbutor kapagindan yag kaciriyor bence eger kulbutor kapagi catlakta olabilir contasi islevini yitirmiste  olabilir bujilere yag bulastigi icin atesleme iyi olmadigindan tekleme yapiyordur

Cevap VerAlıntı
(@cedi95)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan  

@gurbetci_nl peki bu sorun çok büyük bişeymi ne kadara patlar veya başka bişeyden olma olasılığıda varmıdır

Cevap VerAlıntı
(@gurbetci_nl)
Aktif Üye

Bu sorun hem ateslemeyi etkiliyor araba tekleme yapiyor hemde bujilerin arasindan pistonlarin uzerine yag sizdiriyor motor yag eksiltiyor. Pahali birsey degildir turkiyedeki fiyatlarini bilemiyorum 

Cevap VerAlıntı
(@cedi95)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan  

@gurbetci_nl teşekkür ederim iyi bir ustaya baktırmaktan başka çare yok o zaman 

Cevap VerAlıntı
(@gurbetci_nl)
Aktif Üye

Rica ederim umarim uygun fiyata yaptirirsin

Cevap VerAlıntı
Paylaş: