Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Durmak üzereyken yavaslayinca Stop Etme Problemi

3 Gönderi
2 Kullanıcılar
0 Reactions
288 Görüntüleme
(@gandalf648)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 2
Konuyu Başlatan  

Merhabalar aracım 2012 fiat punto duologic 1.4 8V servis çıkışlı landirenzo tüp takılı aracımda aldığımdan beri yaklaşık 2 yıldır araç hem benzinde hemde tüpte soğukken durmak üzereyken stop etme problemi var yaptığım işlemler şu şekilde ancak hala çözüm bulunamadı

1-Landirenzo bayine götürüldü araca müdahale edemediler servis çıkışlı oldugu için sistem kitli durumda aradan 1 ay geçince tüp enjektörleri değişti.

2-özel serviste boğaz kelebeği temizlendi.Lamda sensörü değişti.termostat değişti.triger değişti baskı bitmek üzereydi baskı balata değişti yağ bakımları yapıldı bujiler değişti.Ama sorun devam ediyor Aracın benzinde çalışma videosu aşağıda sizlerden fikir bekliyorum bnm aklıma gelen tekşey artık enjektörlerden birtanesi mi sıkıntılı araç arıza lambası yakmıyor ancak pc de zengin karışım veriyor ve uzun yolda hız kontrolü açınca hata lambası yakıyor dediğim gibi araç benzinde çalışma videosu aşağıda tekleme ve titreme varmı acaba fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

bağlantı kaldırılmış

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

1. LPG için afr ayarı bugaz kelebeği için de iyi bir adaptasyon bu tip sorunları büyük ölçüde çözüyor . Tabi aracı da incelemek lazim ama rölanti valfi ve bugaz kelebeği adaptasyon oneririm

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@gandalf648)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 2
Konuyu Başlatan  
<a title="Stop etme Problemi" href=" bağlantı kaldırılmış " target="_blank" rel="noopener"> bağlantı kaldırılmış Gönderen: @onlinetamirci
  1. LPG için afr ayarı bugaz kelebeği için de iyi bir adaptasyon bu tip sorunları büyük ölçüde çözüyor . Tabi aracı da incelemek lazim ama rölanti valfi ve bugaz kelebeği adaptasyon oneririm

ustam araca kelebek bogazı temızlenınce adaptasyonuda yapıldı sorun dediğim gibi hem benzin hem tüpte gerçekleşiyor stop etme videosuda aşağıya ekledim

bağlantı kaldırılmış

Cevap VerAlıntı
Paylaş: