Forum / Soru Cevap

Klimayı Açınca Gele...

Bildirimler
Hepsini temizle

Klimayı Açınca Gelen Uğultu Sesi,

8 Gönderi
2 Kullanıcılar
2 Reactions
1,342 Görüntüleme
(@bjkhakan19)
Aktif Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 5
Konuyu Başlatan  

Merhaba İyi akşamlar 2012 model hyundai i20 jump paket aracımda klimayı açtığımda 1 ve 2. Devirde bi sorun yok ama 3 veya 4 e aldığım böyle bi ses çıkartıyor ama soğutmasın da herhangi bi sorun yok gayet iyi soğutuyor başınıza böyle bi sorun gelen oldu mu sorun nedir bilginiz varmdır

Buda video linki 

bağlantı kaldırılmış

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

sesi tarif edebilir misiniz yada linki instagramdan gönderini uğultu gibi bir ses mi yoksa mekanik ıslık sesi tarzı bir ses mi

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@bjkhakan19)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci ıslık değil ustam ınstagram dan atacağım videoyu hakan yiğit

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin

Gönderen: @bjkhakan19

@onlinetamirci ıslık değil ustam ınstagram dan atacağım videoyu hakan yiğit

Videoya göz attım. Hiç polen filtresiz kullandınız mı klimayı. Bu ses ya klima fan pervane rulmanından ya da filtre olmadığında içeri giren sert yaprak yada dal gibi cizimlerin fan pervanesine sürtmesinden glebiliyor. 

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@bjkhakan19)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci ben arabayı yeni aldım yakşalık 3 ay önce pazar günü gelmeye başladı ses bi kaç yere sordum formlarda polen filtresindendir dediler patlamış olabilir dediler bide kapağı varmış kırılmış olabilir diyolar

Cevap VerAlıntı
(@bjkhakan19)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

Şöyle bi söylemek istiyorum çam ağacının altınıa koymuştum arabayı burada üzerine çam ağacı yaprakları dökülmüştü silgeçlerin ordan girer mi ? 

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin

polen filtresini söküp iç kısmına kompresörle hava tutmayı deneyin Hakan bey

Cevap VerAlıntı
(@bjkhakan19)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci teşekkür ederim ustam saolasın

Cevap VerAlıntı
Paylaş: