Forum / Soru Cevap
Sayin ustam, öncelikle degerli bilgilriniz için cok teşekkür ederim.aracim otomatik vites,isiklarda durdugum zaman otomatik vites rolanti dalgalanması sorunu yapiyor,bu soğukken oluyor sanki,her zaman olmuyor..aracim lpg,lidir.bujilerini yeni degistirdim,bogaz kelebeği ni temizletip,subop ayarida yapildi.kolay gelsin,hayirli isler dilerim.
Sayin ustam, öncelikle degerli bilgilriniz için cok teşekkür ederim.aracim otomatik vites,isiklarda durdugum zaman otomatik vites rolanti dalgalanması sorunu yapiyor,bu soğukken oluyor sanki,her zaman olmuyor..aracim lpg,lidir.bujilerini yeni degistirdim,bogaz kelebeği ni temizletip,subop ayarida yapildi.kolay gelsin,hayirli isler dilerim.
araç nedir, Otomatik vites rolanti dalgalanması sorunu için zaten ilk akla gelen kelebek ve rölanti valf kirlenmesidir. temizliği yapılmış, adaptasyonuna da bakıldı ise bu ihtimali eleyebiliriz. rölanti valf değişimi genelde sıradaki işlem oluyor. sadece temizlik değil kelebekten söküp inceleyip sorun varsa değişimini öneririm. rölanti valfsiz model ise adaptasyon ayarı tekrarı öneririm.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci sayin ustam,aracim honda city 2008 modeldir... adaptasyon yapildi,bogaz kelebeği temizlendi,ben aracta rolanti valfi varmi ,ona baktirayim...ayrica ot.sanziman yag degisimide geldi ondanda yapabilirmi,yet.servis 25.bin km Bir değişim önermişti,kitapcikta 40.bin km bir yaziyordu bende kitapciga gore değiştiriyorum... şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin.
subap ayarı, gaz kelebek potansiyometre arızası, aklıma ilk bunlar geliyor efendm.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.