Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Silindir Kapak Contası Değişimi Fiyatı 2022 - 2023 Piyasası

7 Gönderi
3 Kullanıcılar
0 Reactions
2,340 Görüntüleme
(@okan-karaman)
Daimi Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 21
Konuyu Başlatan  

Selamlar,soru sormustum Subap kapak contasi yag kaciriyor demistiniz. Araci gotturdugum ustada ayni sorunu soyledi. Yapimi 4 bin küsur ucret dedi. Dogru mudur yoksa daha uyguna cok ucuz bir sekilde yapilabilir mi? 

Alıntı
(@hasan)
Daimi Üye
Gönderi: 18

Hocam arabanizin modelini bilmiyorum ama naptiniz ya 100 liralık bi conta hadi 200de el emegi de

hsnsydl

Cevap VerAlıntı
(@hasan)
Daimi Üye
Gönderi: 18

Sanki üst kapak contasini degistiriyor

hsnsydl

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

üst kapak contası ise 4000 tutar ama külbüratör kapağı ise 50-100 liralık contalar bunlar o kadar tutmaz. Anladığım kadarı ile subap kapağı yani külbüratör dediğim yerden değil de silindir kapağından kaçak var

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@okan-karaman)
Daimi Üye
Konuyu Başlatan  

Peki yapilmadigi taktirde me gibi sorublar cikarabilir bana? 

Cevap VerAlıntı
(@okan-karaman)
Daimi Üye
Konuyu Başlatan  

Evet silindir kapagindan kacak var. Arac  kulburator kapagi contasi degismisti onceden. 

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

bu ne kadar kaçak olduğuna suya yağ karıştırıp karıştırmadığına vs bu tip ek durumlara göre değişir. yaptırmadan biner iseniz sürekli yağ ve su kontrolü yapmayı ihmal etmeyin, araç yağsız susuz kalırsa maazallah çok daha büyü onarım fiyatları ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: