Forum / Soru Cevap
Selamlar,soru sormustum Subap kapak contasi yag kaciriyor demistiniz. Araci gotturdugum ustada ayni sorunu soyledi. Yapimi 4 bin küsur ucret dedi. Dogru mudur yoksa daha uyguna cok ucuz bir sekilde yapilabilir mi?
Hocam arabanizin modelini bilmiyorum ama naptiniz ya 100 liralık bi conta hadi 200de el emegi de
hsnsydl
Sanki üst kapak contasini degistiriyor
hsnsydl
üst kapak contası ise 4000 tutar ama külbüratör kapağı ise 50-100 liralık contalar bunlar o kadar tutmaz. Anladığım kadarı ile subap kapağı yani külbüratör dediğim yerden değil de silindir kapağından kaçak var
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Peki yapilmadigi taktirde me gibi sorublar cikarabilir bana?
Evet silindir kapagindan kacak var. Arac kulburator kapagi contasi degismisti onceden.
bu ne kadar kaçak olduğuna suya yağ karıştırıp karıştırmadığına vs bu tip ek durumlara göre değişir. yaptırmadan biner iseniz sürekli yağ ve su kontrolü yapmayı ihmal etmeyin, araç yağsız susuz kalırsa maazallah çok daha büyü onarım fiyatları ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.