Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Arabam Rampada Çekmiyor? Polo çekiş düşüklüğü

2 Gönderi
2 Kullanıcılar
0 Reactions
280 Görüntüleme
(@tahsin)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

Abi kolay gelsin 1.4 trendline polom var 3 silindir 

Daha önce hiç kullanmadığım bı araba idi yakıt ve vergi düşüklüğü tercih sebebi oldu 

Şuanda araçta motor ikaz lambası yanıyor aracı yokusa vurdugumda çekiş düşüyor hemde çok fena düşüyor daha sonra düz yolda aynı sekilde devam ediyor yakıt artıyor deli oluyorum en başa döndüğümde araç kontağa basiyorum traktör gibi çalışıyor ve 15 sn sonra titremeye başlıyor bı 30 sn dev ediyor ustaya götürdüm kimse çözemedi gözünü sevim bı akıl ver duman atma yağ yakma ya istop etme yok

Alıntı
Konu Etiketleri
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1344

Merhabalar Tahsin Bey

Öncelikle genelde düşük motor araca geçen herkez öncelikle aracın performansından şikayet eder bir arıza olduğunu düşünür. Ama düşük motorlarda yüksek motarlara göre çekiş düşük olur genelde. 

rampada rampanın derecesine göre çok çok zorlanmıyorsa normal olabilir. sürekli o tip araçları kullanan vw ustası bir tur atarsa söyleyecektir normal mi değil mi

eğer normal değilse öncelikle biz çekiş düşüklüklerinde egzoz sitemine odaklanırız. Egzoz filtreler susturucu dağılması, eğer orda sorun göremezsek sente atması genelde 2. kontrol noktamız olur. ilk bu ikşi nokta kontrolü önerebilirim.

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: