Forum / Soru Cevap
Merhabalar, size bir konuda danışmak isterim. Benim arabanın kliması çalışmadığı için gazı bitmiştir diye gaz bastırdım. Fakat gaz basarken klima radyatörünün delik olduğunu fark ettik. Sonra onu orijinaliyle değiştik. Tekrar gaz bastık ve o gün hiç sorun olmadan kullandım. Bir gün sonra klimayı açtım yavaş yavaş giderken arabanın beş saniyede bir titrediğini klimanın motor tarafında gürültülü bir şekilde sallantı oluşturduğunu fark edip kapattım. Klima ustasına götürdüğümde gürültülü sesi dinledi ve sarsıntıya baktı. Klima kompresünün de arızalı olduğunu öndeki iki peteklerle beraber değişmem gerektiğini söyledi. Yaklaşık beş bin küsür masrafı olduğunu söyledi. Daha radyatörü yeni değişmişken bu sıkıntı çıktı. Bir de Size danışmak istedim. Ne yapmak lazım, başka bir ustaya daha göstermek gerekir mi?
Merhabalar. Klima Motorundan Gelen Ses ve titreme sorununuz ustanızın tespiti ile örtüşüyor. klima açıkken motordan gelen ses gelmesi, klima kompresöründe zorlanma olduğuna yani arızaya işarettir. Size tavsiyem iyi ve garantili bir çıkma parça maliyeti epeyce düşürecektir. ama bakmadan ben de kesin klima kompresörü diyemem. ama belirtiler onu gösteriyor
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.