Forum / Soru Cevap
Ustam selamlar, Cihazda peugeot 206 oksijen sensörü arızası var çıktı, oksijen sensörü alt üst arızalı dediler. Benim sorun şu ki; peugeot 206 LPG'de giderken benzin ibresi de düşüyor. Bu sensör bozuk diye hem benzin hem LPG'den yiyor olabilir mi ?
Merhabalar, PSA gurubu araçlarda, araç lpg'de iken, araç beyni benzin azalmasa bile olası bir arıza durumundaa yolda kalmayı engellemek için benzin ibresini düşürür, sanki benzin yakıyormuş gibi ibre düşer. Bunun videosunu da yapmıştık videodaki gibi bir psa modülü takıldığında o sorun çözülüyor. yani lpg'de benzin ibresi düşmesi sorunu peugeot 206 oksijen sensörü arızası ile alakasız bir durum, videonun linkini aşağıda bıraktım bir göz atın : Video linki : https://www.youtube.com/watch?v=Ejfjt6h3tTw
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Teşekkürler, Durumu şimdi anladım. öte yandan yakıt tüketimi çok yükseliyor bu arızadan dolayı yaptırsam sanki bir kaç aya kendisini amorti edecek gibi.
Peugeot 206 Oksijen Sensörü Arızası Yakıtı da arttıracaktır tabi, araç 1.4 mü 1.6 mı kaç valf birde km'de yakıt ne bir yazarsanı ne kadar fazla fazla mı değil mi bir yorum yapayım, şahsımda da 2 tane peugeot var
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
VALLA REİS 2004 1.4 XT tam valfı da bilmiyorum peder kullanıyordu ama nette bir kaç yere baktım 16 valf diyor. Net öğrenir bilgileri yazarım buraya yakıt tüketimi hesapladıktan sonra
tabi ona göre bir cevap ve karşılaştırma da biz yazarız edendim. syg